Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

H 3η ανακοίνωση του Συλλόγου μας...



Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων
21ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
(3η) Τρίτη 08-10-2013

@ Από επιτυχία στέφθηκε η πρωτοβουλία που ανέλαβε ο Σύλλογός μας, μαζί με το Σύλλογο Γονέων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου, για τον καθαρισμό της ακτής του Αναύρου, την περασμένη Κυριακή 6 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της δράσης της HELMEPA. Συγκεντρώθηκαν 15 σακούλες με απορρίμματα. Ευχαριστούμε τους γονείς και τα παιδιά που συμμετείχαν. Πλήρης απολογισμός στο http://sg21dsvolou.blogspot.gr

@ Κάλεσμα σε παράσταση διαμαρτυρίας αύριο Τετάρτη 9 Οκτωβρίου στις 10:30 το πρωί στην είσοδο του δημαρχείου Βόλου απευθύνει στους γονείς, η Ένωση Συλλόγων Γονέων του Δ. Βόλου, με αφορμή τη μειωμένη χρηματοδότηση των λειτουργικών αναγκών, αλλά και τα γενικότερα προβλήματα στα σχολεία.

@ O Σύλλογος προτίθεται να ξεκινήσει για μία ακόμη χρονιά, μαθήματα:

- Παραδοσιακών και άλλων ελληνικών χορών σε τμήμα ενηλίκων, σε συνεργασία με τη δασκάλα χορού κα Βίκυ Τσεκούρα . Πιθανότερη ημέρα μαθημάτων Τετάρτη απόγευμα.

- Επίσης, στόχος του Συλλόγου, είναι να επαναλειτουργήσει τμήμα Latin χορών, ως συνέχεια του περυσινού τμήματος, στο οποίο μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, τόσο οι έμπειροι όσο και οι αρχάριοι ενδιαφερόμενοι. Πιθανότερη ημέρα μαθημάτων Τετάρτη απόγευμα.

- Εάν υπάρξει ενδιαφέρον από μαθητές του σχολείου μας, εξετάζεται το ενδεχόμενο να δημιουργηθεί και τμήμα latin χορών για παιδιά, επίσης με πιθανή ημέρα μαθημάτων, κάθε Τετάρτη απόγευμα.

- Ο Σύλλογος στοχεύει να επαναλειτουργήσει το τμήμα κιθάρας που λειτουργούσε και πέρυσι, αλλά και να δημιουργήσει και νέο τμήμα, εφόσον υπάρχει ενδιαφέρον από μαθητές. Τα μαθήματα θα γίνονται από καθηγήτρια του Ορχηστρικού Συνόλου Κιθαριστών “ SEMPRE VIVA”, πιθανόν κάθε Τετάρτη απόγευμα.
Πληροφορίες – εγγραφές για όλα τα παραπάνω, μέχρι το ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, στα τηλ.: 6944-168991 (vodafone) Ηλ. Κουτσερής, e mail koutseris@hotmail.com, 6982-734969 (what’ s up) Γ. Καραγιάννης και 24210-71977 Ελένη Γιαννούλου (9.00 π.μ.- 11.00 π.μ.).

@ Στην περίπτωση που οικογένειες του σχολείου μας αντιμετωπίζουν έντονα οικονομικά προβλήματα που δεν τους επιτρέπουν να ανταποκριθούν στις τρέχουσες ανάγκες σίτισης, παρακαλούνται να ενημερώσουν τη διεύθυνση.
Επίσης, αν υπάρχουν παιδιά οικογενειών που οι γονείς είναι άνεργοι ή έχουν ιδιαίτερα χαμηλό εισόδημα και χρειάζονται εξωτερική ενισχυτική διδασκαλία για συγκεκριμένους σοβαρούς λόγους, παρακαλούνται να ενημερώσουν τη διεύθυνση του σχολείου ή κάποιο από τα μέλη του συλλόγου, για να εξεταστεί πιθανή παροχή εκπαιδευτικής απογευματινής βοήθειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου