Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Διασκέδαση με… ρακέτες στην αυλή του σχολείου



Με τη βοήθεια προπονητών, μαθητές γνώρισαν το τένις

Με σημαντική συμμετοχή στα τρία γκρουπ που δημιουργήθηκαν, αθλητική διάθεση και ζωντάνια, πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου στην αυλή του 21ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου, η δράση «απογευματινό τένις- αντισφαίριση», με τη σημαντική βοήθεια της προπονήτριας τένις κας Ελένης Παπαθεοδωροπούλου-Συκιώτη (Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής-Προπονήτρια τένις MSc Fitness & Health) αλλά και του προπονητή κ. Τηλέμαχου Μερτζάνη (καθηγητή Φυσικής Αγωγής- προπονητή τένις).
Με τη βοήθεια των δύο καθηγητών, μαθητές του σχολείου ηλικίας 6- 12 ετών, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου Γονέων, χωρίστηκαν σε τρία γκρουπ και άκουσαν βασικούς κανόνες της αντισφαίρισης, χρησιμοποίησαν τις ρακέτες, αλλά και διασκέδασαν, παίζοντας στο τέλος «αγώνες» σε ζευγάρια.
Θεατές των νέων… αθλητών, οι δεκάδες γονείς που είχαν στήσει … κερκίδα δίπλα ακριβώς απ΄ το γήπεδο που είχε δημιουργηθεί στην αυλή.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί τους δύο προπονητές, όπως βεβαίως και όλους τους συμμετέχοντες γονείς και παιδιά, με την υπόσχεση, ότι η επίδειξη αθλημάτων και συμμετοχή σε «προπονήσεις- πρώτης γνωριμίας» μαθητών που το επιθυμούν, θα συνεχιστεί, με τη συνεργασία τοπικών ομάδων και προπονητών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου