Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Συνεχίζονται τα προβλήματα…




Υπόψη του δημάρχου Βόλου θα τεθούν τα αιτήματα




Απόφαση για κατάθεση των πολλών αιτημάτων των σχολικών κοινοτήτων, υπόψη του δημάρχου Βόλου κ. Πάνου Σκοτινιώτη ελήφθη στη διάρκεια της χθεσινής ετήσιας συνέλευσης της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δ. Βόλου που πραγματοποιήθηκε στο 6ο Λύκειο Βόλου.
Στη διάρκεια της συνέλευσης, τέθηκαν υπόψη του Δ.Σ. της Ένωσης από τους εκπροσώπους των Συλλόγων Γονέων, τα προβλήματα τεχνικής φύσεως που αντιμετωπίζουν οι σχολικές μονάδες της περιοχής, ζητήματα που αφορούν στα βιβλία, την έλλειψη των δασκάλων, ο κίνδυνος περικοπής των θέσεων των σχολικών τροχονόμων και μια σειρά άλλα ζητήματα που αφορούν τη σχολική κοινότητα.
Στη συνέλευση παραβρέθηκε και ο πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Μαγνησίας κ. Απόστολος Μούσιος, ακούστηκαν προβληματισμοί και ιδέες των γονέων, ενώ αποφασίστηκε, να γίνει μια μορφή διαμαρτυρίας την ερχόμενη εβδομάδα, με την κατάθεση όλων των αιτημάτων υπόψιν του δημάρχου Βόλου. 

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 21ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου, στη συνάντηση παραβρέθηκε ο κ. Ηλίας Κουτσερής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου