Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Η 12η ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων



Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων
21ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
(12η 19-02-2014)

1. Μεγάλο αποδεικνύεται το ενδιαφέρον για το πάρτι που προγραμμάτισε ο Σύλλογος Γονέων την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014 στις 11 το πρωί στο κέντρο «ΕΝΥΔΡΕΙΟ».
Η μοναδική κλόουν Στέλλα, θα …αναλάβει τη διασκέδαση των παιδιών, με πολλά παιχνίδια και εκπλήξεις, μέσα σε ένα αποκριάτικο μουσικό ξεφάντωμα, που θα καταλήξει στην «γλυκιά πινιάτα- χαρταετό» που θα κρύβει λιχουδιές. Επίσημος προσκεκλημένος, ο ταχυδακτυλουργός «Thomas De La Magia», που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους με τα κόλπα του!!!  
ΠΡΟΣΟΧΗ: Λόγω της συγκεκριμένης χωρητικότητας στην αίθουσα, εισιτήρια- κάρτες θα προπωλούνται από μέλη του Δ.Σ. μέχρι εξαντλήσεως, έως και την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014.

2. Από τον Μάρτιο, θα ξεκινήσει ΔΩΡΕΑΝ στο σχολείο μας, «Πειραματικό Εργαστήρι Γραφής» με τον συγγραφέα- φιλόλογο κ. Διονύση Λεϊμονή. Θα λειτουργήσει για ένα μήνα, με προτεινόμενη ημέρα του εργαστηρίου τη Δευτέρα και ώρα 6 μ.μ. Το Εργαστήρι θα έχει περιορισμένο αριθμό παιδιών, (σύνολο 10- 12 ατόμων) προκειμένου να λειτουργήσει σωστά. Τα παιδιά πρέπει να είναι ηλικίας 9 – 12 ετών. Παρακαλούνται όσοι γονείς επιθυμούν τα παιδιά τους να ενταχθούν στο Εργαστήρι, να το δηλώσουν στο τηλέφωνο 6944-168991 (Ηλ. Κουτσερής) ή με e mail koutseris@hotmail.com . ΠΡΟΣΟΧΗ: Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

3. Ο Σύλλογος έχει στόχο να υλοποιήσει το επόμενο χρονικό διάστημα, διάφορες δράσεις για παιδιά και γονείς. Εάν υπάρχουν γονείς που διαθέτουν γνώσεις και εμπειρία ή ασχολούνται επαγγελματικά (εκπαιδευτικοί, καλλιτέχνες, μουσικοί, κ.α.) διαθέτουν χρόνο και επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν εθελοντικά στα τμήματα που θα δημιουργηθούν, (αναλαμβάνοντας συγκεκριμένες αρμοδιότητες) καλούνται να το δηλώσουν στα μέλη του Δ.Σ.. Επίσης στα τηλ..: 6944-168991 (Ηλ. Κουτσερής), e mail koutseris@hotmail.com και 6982-734969 (Γ. Καραγιάννης).

4. Μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου επισκέφθηκαν την περασμένη Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014, την Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Βόλου.
Μετά την εξασφάλιση βιβλίων και ημερολογίων που δώσαμε σε μαθητές των τριών μεγάλων τάξεων του σχολείου μας, δωρίσαμε από ένα βιβλίο- ατζέντα και από ένα ημερολόγιο επιτραπέζιο, σε όσα παιδάκια νοσηλευόταν στην Κλινική.

5. Δεχθήκαμε προσφορά για έκπτωση 35 % στο πρόγραμμα μελέτης «Boutique Meleti», απ΄το Κέντρο Boutique Training Center, Elaeon Volos, που βρίσκεται στην οδό Ορμινίου 26, Νέα Δημητριάδα. Πληρ. τηλ. 24213-04352 και 6983-414047.
(Οι τυχόν ενδιαφερόμενοι, να αναφέρουν στην επικοινωνία τους, ότι το πληροφορήθηκαν απ΄το Σύλλογο Γονέων). 

6. Τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014, στις 7 μ.μ., στο θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Ν. Ιωνίας Βόλου (Νικηφόρου Μανδηλαρά και Σταδίου), θα παρουσιαστεί το βιβλίο της Άλκης Ζέη «Με μολύβι φάμπερ νούμερο δύο». Δεχθήκαμε ως σύλλογος σχετική πρόσκληση και όσοι γονείς επιθυμούν, μπορούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου