Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

«Εργαστήριο Αποκριάτικης Μάσκας»



Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων
21ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου

«Εργαστήριο Αποκριάτικης Μάσκας»

Ελάτε να φτιάξουμε χειροποίητες
αποκριάτικες μάσκες!!!


«Εργαστήριο Αποκριάτικης Μάσκας», για παιδιά, γονείς, γιαγιάδες και … παππούδες στο σχολείο μας!!! Μια μοναδική ευκαιρία, ώστε 40 μαθητές του σχολείου μας να κατασκευάσουν μια αυθεντική βενετσιάνικη μάσκα και να την πάρουν μαζί τους, θα έχουν την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014, τα παιδιά που θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα του Συλλόγου. Ο κ. Giovanni Albino ιατρός, γνωστός καλλιτέχνης και γραμματέας του συλλόγου "AMICI D’ITALIA" στο Βόλο, μαζί με την κα Franca Di Fulvio, πρόεδρο του συλλόγου, θα βρίσκονται με εθελοντική συμμετοχή, από τις 5 μέχρι τις 7 το απόγευμα της Τετάρτης σε χώρο του σχολείου και μαζί με τα παιδιά που θα ανταποκριθούν, θα φτιάξουν μοναδικές χειροποίητες μάσκες! Στη διαδικασία, μπορούν να λάβουν μέρος για να ζήσουμε όλοι μαζί, όμορφες στιγμές, τόσο οι γονείς, όσο και οι παππούδες των παιδιών…
ΠΡΟΣΟΧΗ: Η συμμετοχή (με συμβολικό ποσό συνδρομής 1 ευρώ για την κάλυψη μέρους των υλικών των καλουπιών) αφορά μέχρι 40 μαθητές. Θα τηρηθεί ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ, μέχρι τη συμπλήρωση του αριθμού. Εάν δεν συμπληρωθεί ο αριθμός από μαθητές, μπορούν να συμμετάσχουν οι γονείς.
Δηλώσεις συμμετοχής έως την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου μέχρι τις 5 μ.μ. με τηλεφώνημα ή μήνυμα στα τηλέφωνα: Ηλίας Κουτσερής τηλ.: 6944-168991 (vodafone) και Ελένη Γιαννούλου 24210-71977 (πρωϊνές ώρες).

*** ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Τα παιδιά που θα συμμετέχουν θα πρέπει να φέρουν μαζί τους, μια κόλλα σωληνάριο-ρευστή και οποιαδήποτε υλικά μπορεί να έχουν στο σπίτι τους και επιθυμούν με αυτά να δημιουργήσουν-διαμορφώσουν τη μάσκα τους, την οποία και θα πάρουν μαζί τους!!! Τα υλικά μπορεί να είναι κορδέλες, τούλι, χάντρες, κουμπιά, χαρτιά περιτυλίγματος, ρετάλια, κλωστές, νήματα, χαρτί γκοφρέ, μαρκαδόρους για ζωγραφική κ.λ.π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου