Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Σεμινάριο ΚΑΡΠΑ για Παιδιά



Η Επι.Ζω. (Επιμόρφωση Ζωής) στα πλαίσια των εκπαιδευτικών της δραστηριοτήτων, διοργανώνει & υλοποιεί στο Βόλο το εκπαιδευτικό – επιμορφωτικό σεμινάριο με αντικείμενο: «Βασική Υποστήριξη Ζωής & αντιμετώπιση πνιγμονής σε Παιδιά».

Το σεμινάριο πρόκειται να υλοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας στο ΒΟΛΟ, το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014 από 15:30 έως 19:30.

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης έχει συνολική διάρκεια 4 ώρες, και περιλαμβάνει διαλέξεις, επιδείξεις και κυρίως πρακτική εξάσκηση των εκπαιδευομένων σε ειδικά προπλάσματα Βρέφους, μικρού Παιδιού (Νηπίου) & μεγάλου Παιδιού.

Τ0 σεμινάριο απευθύνεται σε όλο το γενικό πληθυσμό (πολίτες, γονείς, μαθητές, σπουδαστές, εργαζόμενους σε παιδικούς & βρεφονηπιακούς σταθμούς κτλ) αλλά και σε ειδικές ομάδες πληθυσμού (ιατρούς, νοσηλευτές, διασώστες, εκπαιδευτικούς, μέλη εθελοντικών ομάδων κτλ).

Το σεμινάριο «Βασική Υποστήριξη Ζωής & Αντιμετώπιση πνιγμονής σε Παιδιά», αφορά στην παροχή εκπαίδευσης σε βασικές αλλά σωτήριες γνώσεις και δεξιότητες, για την εφαρμογή (ΚΑΡΠΑ) Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης σε περιπτώσεις καρδιακής – αναπνευστικής ανακοπής & αντιμετώπιση πνιγμονής σε Παιδιά λόγω απόφραξης του αεραγωγού από ξένο σώμα.

Μετά τη λήξη του προγράμματος χορηγούνται στους επιτυχόντες εκπαιδευόμενους πιστοποιητικά συμμετοχής. Τα παραπάνω σεμινάρια υλοποιούνται υπο την αιγίδα της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδας (Ε.Ν.Ε.) & μοριοδοτούνται με 3 μόρια συνεχιζόμενης Νοσηλευτικής Εκπαίδευσης.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, διευκρίνιση ή δήλωση συμμετοχής – εγγραφή επικοινωνήστε στο τηλ. 6975.32.49.20,  στο email: info@epizo.gr , και στο facebook.com/EpiZo.epimorfosizois

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου