Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Αποκριάτικο πάρτι με τη Φιλαρμονική





Διοργανώνει ο Δ. Βόλου σε ρυθμούς λάτιν, ντίσκο και ροκ, στο «LabArt»

Αποκριάτικο πάρτι σε ρυθμούς λάτιν, ντίσκο και ροκ διοργανώνει ο Δήμος Βόλου, την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου, στις 10 το βράδυ, στο “LabArt” (Πολυχώρος Τσαλαπάτα). Πρωταγωνίστρια της εκδήλωσης, η οποία εντάσσεται στο πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Βόλου, θα είναι η Φιλαρμονική Ορχήστρα η οποία θα ξεσηκώσει με τις μουσικές της επιλογές, σε ενορχήστρωση του μαέστρου Βασίλη Τασούδη, μικρούς και μεγάλους. Το πρόγραμμα θα πλαισιώσουν ερμηνευτικά η Ζωή Τζαλαβρέτα, ο Στέφανος Εμμανουήλ και η Αγγελική Πατακιούτη, ενώ θα παρουσιαστούν χορογραφίες που έχουν ετοιμάσει οι Σχολές Χορού Chorus Line, Dance Academy, Magic Step, Libre Dance, Dance Studio Dream Dance και Puerto del Tango. 
Το πάρτι θα είναι μασκέ χωρίς συγκεκριμένο θέμα, ώστε να μπορεί να συμμετέχει όποιος επιθυμεί με μάσκα και κοστούμι της επιλογής του, ξεφαντώνοντας στους ρυθμούς της Αποκριάς. Η είσοδος έχει οριστεί στη συμβολική τιμή των 4 ευρώ.
Η Φιλαρμονική του Δήμου Βόλου, με ιστορία και παράδοση ενενήντα  ετών, δραστηριοποιείται και συμμετέχει σε όλες τις επετειακές, εθιμικές αλλά και εποχιακές εκδηλώσεις ενώ πλαισιώνει μεγάλες διοργανώσεις σηματοδοτώντας την έναρξη και τη λήξη τους. Σημαντική στιγμή της Φιλαρμονικής Βόλου ήταν η ανάδειξη της σύνθεσης του μαέστρου της, Βασίλη Τασούδη ως ύμνου της Ολυμπιάδας Αστρονομίας, που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το περασμένο καλοκαίρι στο Βόλο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου