Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Η 11η ανακοίνωση του Συλλόγου μας



Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων
21ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
 (11η 05-02-2014)

@ Το Δ.Σ. του Συλλόγου, προγραμματίζει για την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου (από τις 11 π.μ. έως τη 1 μ.μ.) «Γνωριμία με το Bowling» μαθητών και γονέων, με τη συμμετοχή όσων επιθυμούν. Τιμή συμμετοχής 2 ευρώ για τα παιδιά και 2,5 ευρώ για τους γονείς, για έναν κύκλο 10 συνολικά παιχνιδιών σε κάθε έναν διάδρομο.
Το παιχνίδι, θα γίνει στο Galaxy Fun 'n Bowl (Γιαννιτσών 29 στο village center στα Παλιά). Παράλληλα, ισχύει  μόνο για το σύλλογό μας, προσφορά επί του τιμοκαταλόγου για τυχόν παραγγελίες στο καφέ που λειτουργεί στο χώρο: Αναψυκτικά 2.20 ευρώ, καφές (εκτός σπέσιαλ) 2,50 ευρώ, ελληνικός 1,50 ευρώ, τοστ 2,20 ευρώ και Hot Dog 2.20 ευρώ.
Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν, θα πρέπει να το δηλώσουν μέχρι την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014 στις 5 μ.μ.  με μήνυμα ή τηλεφώνημα στα τηλ..: 6944-168991 Ηλ. Κουτσερής, e mail koutseris@hotmail.com και 6982-734969 Γ. Καραγιάννης. Η μετάβαση όλων, θα γίνει ατομικά, (ώρα έναρξης παιχνιδιού 11 π.μ.) ωστόσο ο Σύλλογος οφείλει να γνωρίζει εκ των προτέρων τον αριθμό των συμμετεχόντων.

@ Μικρό ήταν το ενδιαφέρον μελών της σχολικής κοινότητας για εθελοντική αιμοδοσία. Η «Σχολική τράπεζα αίματος» εξακολουθεί και λειτουργεί για τις όποιες ανάγκες, ωστόσο, για να ενισχυθεί, θα πρέπει να συνεισφέρουμε όσοι μπορούμε.
Για όσους επιθυμούν, μπορούν να απευθύνονται στη μονάδα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Βόλου και να δίνουν αίμα, με την αναφορά: Για το «Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών η Αλληλεγγύη». Παράλληλα, να το δηλώνουν στο Σύλλογο Γονέων για την καταγραφή τους, στη λίστα των εθελοντών του σχολείου.

@ Μια… διαφορετική Αποκριά, με αρκετές εκπλήξεις προγραμματίζει ο Σύλλογος. Το φετινό αποκριάτικο πάρτι, προγραμματίζεται για την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου
στις 11 το πρωί στο κέντρο «ΕΝΥΔΡΕΙΟ». Σύντομα θα ανακοινωθούν επιπλέον λεπτομέρειες.

@ Μοιράστηκε τις προηγούμενες ημέρες, το τελευταίο φύλλο της παιδικής εφημερίδας από το «ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ», ενώ το επόμενο αναμένεται αρχές της Άνοιξης.

@ Καταγράφηκαν οι ανάγκες των οικογενειών του σχολείου μας που έχουν έντονα οικονομικά προβλήματα και ο σύλλογος προχώρησε στην παροχή βοήθειας. Παράλληλα, με τα χρήματα του πρόσφατου bazaar των παιδιών, διατίθενται στις ίδιες οικογένειες, «επιταγές αγορών» από market της περιοχής, ώστε να προχωρήσουν στην αγορά καταναλωτικών αγαθών.

@ Οι «Γιατροί του Κόσμου» πληροφορηθήκαμε ότι θα συμμετέχουν ενεργά στη βοήθεια των σεισμοπλήκτων της Κεφαλονιάς. Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν, παρακαλούμε να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα: 210-3213150, 6943290023.

@ Τα καπάκια τα οποία συγκεντρώθηκαν πριν τις γιορτές μέχρι σήμερα, αποφασίστηκε μετά από έκκληση που υπήρξε, να δοθούν στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κατάρτισης Βόλου, για την προμήθεια καροτσιού σε νεαρό μαθητή που το έχει ανάγκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου