Τρίτη 1 Απριλίου 2014

« Μαθαίνω την αλήθεια, λέω όχι στο τσιγάρο!»




          
            Ενδιαφέρον Βιωματικό Σεμινάριο για εκπαιδευτικούς της Μαγνησίας με θέμα την αντιμετώπιση του καπνίσματος συνδιοργανώνεται στο Βόλο από την  Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, το Υπουργείο Υγείας και το Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών.
            Το σεμινάριο έχει τίτλο «Μαθαίνω την αλήθεια, λέω όχι στο τσιγάρο!», θα πραγματοποιηθεί στην Αγριά Μαγνησίας την Παρασκευή 4 Απριλίου από τις 11:00 μέχρι τις 16:00 στο Ξενοδοχείο Valis Resort Spa & Conference Center και απευθύνεται σε εκατό εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Μαγνησίας.
Την επιστημονική υπευθυνότητα του Προγράμματος έχει ο Αναπληρωτής Καθηγητής Harvard Dr. Παναγιώτης Μπεχράκης.


Το Σεμινάριο υποστηρίζεται από το Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών και υλοποιείται στα πλαίσια του προγράμματος ΚΑΡΤ ΙΙ του Υπουργείου Παιδείας.
Το πρώτο μέρος του Σεμιναρίου είναι θεωρητικής φύσεως. Το δεύτερο μέρος είναι βιωματικής φύσεως σε τμήματα των 25 (εικοσιπέντε) εκπαιδευτικών. Η επιλογή των εκπαιδευτικών θα είναι τυχαία εν μέσω εκείνων οι οποίοι θα υποβάλλουν αίτηση ηλεκτρονικά.
Η συμμετοχή στο Σεμινάριο θα είναι δωρεάν για τους εκπαιδευτικούς, στους οποίους θα επιδοθεί σχετική βεβαίωση παρακολούθησης και εκπαιδευτικό υλικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου