Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Η νέα μας ανακοίνωση...



Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων                                     
21ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου

Καλή Ανάσταση… 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
(17η 08-04-2014)

1. Ο Σύλλογος προγραμματίζει για την Τετάρτη 9 Απριλίου 2014 από τις 5:15 το απόγευμα, τη λειτουργία «Εργαστηρίου λαμπάδας», για παιδιά και γονείς!!! Μια μοναδική ευκαιρία, ώστε 40 περίπου άτομα να κατασκευάσουν τη λαμπάδα ενόψει Πάσχα και να την πάρουν μαζί τους. Συμμετέχοντες, όσοι ανταποκριθούν στο κάλεσμα γονέων-μελών του Δ.Σ., που με την πρόεδρο του συλλόγου "AMICI D’ITALIA" κα Franca Di Fulvio, θα βρίσκονται με εθελοντική συμμετοχή, από τις 5:15 μέχρι τις 6:30 περίπου το απόγευμα της Τετάρτης σε χώρο του σχολείου. ΠΡΟΣΟΧΗ: Η συμμετοχή (με συμβολικό ποσό συνδρομής 0,50 ευρώ για την κάλυψη μέρους του κόστους της λαμπάδας) αφορά μέχρι 40 μαθητές-γονείς. Θα τηρηθεί ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ, μέχρι τη συμπλήρωση του αριθμού. Εάν δεν συμπληρωθεί καταρχήν ο αριθμός από μαθητές, μπορούν να συμμετάσχουν οι γονείς.
Δηλώσεις συμμετοχής έως το πρωί της Τετάρτης 9 Απριλίου 11 π.μ. με τηλεφώνημα ή μήνυμα στα τηλέφωνα: Ηλίας Κουτσερής τηλ.: 6944-168991 (vodafone) και Ελένη Γιαννούλου 24210-71977 (πρωϊνές ώρες).
*** ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Τα παιδιά που θα συμμετέχουν θα πρέπει να φέρουν μαζί τους, μια κόλλα σωληνάριο-ρευστή και οποιαδήποτε υλικά έχουν στο σπίτι τους και επιθυμούν με αυτά να δημιουργήσουν-διαμορφώσουν τη λαμπάδα τους, την οποία και θα πάρουν μαζί τους. Τα υλικά μπορεί να είναι κορδέλες, τούλι, λουλούδια, κλωστές, νήματα, χαρτί γκοφρέ κ.λ.π.

2. Τη συλλογή χρησιμοποιημένων ελαίων ξεκίνησε ο Σύλλογος, με στόχο την ευαισθητοποίηση μαθητών και γονέων για την ανακύκλωση και την προστασία του περιβάλλοντος. Καλούμε, όλους όσοι έχουν μαζέψει την πρώτη ποσότητα λαδιού σε μπουκάλια, να τα φέρουν στην είσοδο του σχολείου και να τα παραδώσουν στα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, το πρωί (8:00- 8:15 π.μ.) της Παρασκευής 11 Απριλίου 2014. Θα ακολουθήσει μετά το Πάσχα και δεύτερη συλλογή, παρουσία του αντιπροσώπου της εταιρείας ανακύκλωσης. Οπότε, συνεχίζουμε να μαζεύουμε ΛΑΔΙ!
3. Ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος των εργασιών βαφής, τοποθέτησης κουρτινών και γενικότερου εξωραϊσμού, στο χώρο του Γυμναστηρίου.

4. Ήταν μια όμορφη και παραδειγματική διαδικασία για όσα παιδιά αλλά και γονείς, συμμετείχαμε στη πανελλαδική δράση «Lets Do It Greece», καθαρίζοντας την αυλή, τον εξωτερικό χώρο του σχολείου και το διπλανό μας πάρκο. Συγχαρητήρια λάβαμε και απ΄την Αντιδήμαρχο Βόλου κα Νατάσα Οικονόμου που επισκέφθηκε το σχολείο. 

5. Μια ξεχωριστή εμπειρία, πέρασαν τόσο τα παιδιά όσο και οι γονείς που κάθισαν και απόλαυσαν ένα δημιουργικό δίωρο στο σχολείο, με αφορμή την παρουσίαση στο σχολείο μας του βιβλίου της κας Σταυρίνας Λαμπαδάρη "Μια καινούρια μέρα αρχίζει".

6. Όσοι γονείς επιθυμούν να λαμβάνουν και ηλεκτρονικά τις ανακοινώσεις, παρακαλούνται να στείλουν e-mail με τα στοιχεία τους, στην εξής διεύθυνση koutseris@hotmail.com                                                                                         
7. Όσοι γονείς, γνωρίζουν βασικά στοιχεία ποδοσφαίρου ή τους αρέσει και επιθυμούν να συμμετέχουν σε ομάδα γονέων που ενδέχεται να δημιουργηθεί, προκειμένου να συμμετέχει σε φιλανθρωπικό αγώνα, παρακαλούνται να το δηλώσουν στα τηλέφωνα 6982-734969 Γ. Καραγιάννης και 6944-168991 Ηλ. Κουτσερής (και στη διεύθυνση koutseris@hotmail.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου