Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Πρὀσκληση από τις εκδόσεις ΚΟΝΤΥΛΙ


                                                       

Οι Εκδόσεις Κοντύλι (www.kondyli.gr) και η συγγραφέας Σταυρίνα Λαμπαδάρη παρουσιάζουν το βιβλίο Μια καινούρια μέρα αρχίζει στους μαθητές της Ε΄ και ΣΤ’ τάξης του 21ου Δημοτικού  Σχολείου Βόλου, την Δευτέρα 7 Απριλίου 2014 στις 6.30 το απόγευμα.

Μια καινούρια άνοιξη αρχίζει
Μια καινούρια μέρα αρχίζει
Και μέσα στη μεγάλη γιορτή της φύσης που δονείται και ξαναζωντανεύει, δουλεύουμε και προσδοκούμε την δική μας ψυχική και πνευματική αναγέννηση σ΄ έναν κόσμο τραυματισμένο, θυμωμένο, απελπισμένο.
Το βιβλίο της Σταυρίνας Λαμπαδάρη Μια καινούρια μέρα αρχίζει επιθυμεί να προσανατολίσει την εσωτερική πυξίδα του αναγνώστη στην αισιοδοξία και στην όρεξη για ζωή.

Η καρδιά να μαλακώσει
ο νους να γαληνέψει
η δύναμη να αναδυθεί
μετουσιώνοντας
την δοκιμασία σε δύναμη
την εμπειρία σε σοφία
την ανάγκη σε ανθρωπιά.

Πώληση: www.kondyli.gr και στο τηλέφωνο: 6944908844

Βιογραφικά  Σημειώματα

Η Σταυρίνα Λαμπαδάρη γεννήθηκε στον Βόλο. Έχει μελετήσει Μονωδία και Ανώτερα Θεωρητικά στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών, Παιδαγωγικά στην Πάτρα και γαλλική Λογοτεχνία στην Γκρενόμπλ της Γαλλίας. Εργάζεται ως εκπαιδευτικός της δημοτικής εκπαίδευσης. Από το 2007 έως και το 2012 δίδαξε την ελληνική γλώσσα στη Ναντ, την Αβινιόν και το Μονπελιέ της Γαλλίας.
 Τον Νοέμβριο του 2003 κυκλοφόρησε η πρώτη της ποιητική συλλογή, με τίτλο
Τα εκ βαθέων διυλισθέντα, από τις εκδόσεις Εριφύλη - Ιδεόγραμμα. Από τον ίδιο εκδοτικό οίκο κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2007 η δεύτερη ποιητική της συλλογή με χαϊκού, υπό τον τίτλο Άρρητον Κάλλος. Τον Οκτώβριο του 2010 ο οίκος Athena Press, στο Λονδίνο, εξέδωσε το βιβλίο της I Love Myself, I Love Life, το οποίο αποτελεί μετάφραση του προσφάτως εκδοθέντος βιβλίου της Μια καινούρια μέρα αρχίζει.
Τον Φεβρουάριο του 2012 εκδόθηκε στη Γαλλία η δίγλωσση ποιητική της συλλογή
La Lumière tamisée de l’être, η οποία περιλαμβάνει ποιήματα στα ελληνικά και τα γαλλικά μεταφρασμένα από τον λογοτέχνη Georges Meunier.

Ο Δημήτρης Παντελής γεννήθηκε το 1973 και μεγάλωσε στο Πήλιο. Σπούδασε Οικονομικά και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Ανώτατο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυ-μα Πειραιά και Συνθετική Συμβουλευτική στη Σχολή «Athens Synthesis Centre». Έχει πάρει μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Συνθετική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία από το Πανεπιστήμιο του Middlesex της Μεγάλης Βρετανίας.
Από το 1994 μέχρι σήμερα παρακολουθεί εκπαιδευτικά εργαστήρια και σεμινάρια σε θέματα αυτοβελτίωσης και ψυχοθεραπείας. Από το 2005 μέχρι το 2008 παρακολού-θησε εργαστήρια της Ελληνικής Εταιρείας Υπαρξιακής Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας γίγνεσθαι. Το 2010 απέκτησε πιστοποίηση σε θέματα αντιμετώπισης του συνδρόμου μετατραυματικού στρες (ψυχικού τραύματος) από το κέντρο CSPS (The International Stress Prevention Centre), με ειδίκευση στο PTSD protocol (Post Traumatic Stress Disorder κυρίως μετά από μεγάλες φυσικές καταστροφές), πρόγραμμα που διοργανώθηκε από το ΝΑΤΟ στο Πανεπιστήμιο Bahçeşehir της Κωνσταντινούπολης. Από το 2006 ασκεί το επάγγελμα του συμβούλου ψυχικής υγείας σε ατομικό επίπεδο και είναι υπεύθυνος ανάπτυξης της ατομικής εταιρείας με διακριτικό τίτλο Κοντύλι (www.kondyli.gr), η οποία δραστηριοποιείται στις εκδόσεις και τα εργαστήρια εκπαίδευσης. Έχει επιμεληθεί την παραγωγή βιβλίων στην ελληνική γλώσσα πάνω σε θέματα Ψυχολογίας, Παιδαγωγικής, Συμβουλευτικής, Παιγνιοθεραπείας κ.ά. Τον Σεπτέμβριο του 2011 μετέφερε τις δραστηριότητές του στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τις Πινακάτες Πηλίου. Διαθέτει πολυετή εμπειρία σε θέματα Οργάνωσης και Διοίκησης (Επιλογής - Αξιολόγησης - Εκπαίδευσης Προσωπικού), Πωλήσεων και Δημόσιων Σχέσεων μετά από συνεργασίες με μεγάλες εταιρείες, όπως η Citibank, η Telestet, ο Όμιλος ΑΝΤ1. Μιλάει αγγλικά και γαλλικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου