Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Σε τουρνουά Αθλοπαιδιών Δημοτικών Σχολείων του Δ Βόλου, το σχολείο μας…



  
            Συνεχίζονται με επιτυχία τα τουρνουά αθλοπαιδιών δημοτικών σχολείων του Δήμου Βόλου που διεξάγονται ανελλιπώς πάνω από 20 χρόνια, αλλά  για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά υπό νέα μορφή, με σκοπό τη συμμετοχή όλων των παιδιών και χωρίς αυτοσκοπό τη νίκη.
 Οι αγώνες πραγματοποιούνται από την Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου και την Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων Μαγνησίας (Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης).
            Ο παιδικός και σχολικός αθλητισμός έχει τη φιλοσοφία της προσπάθειας και συμμετοχής όλων χωρίς αποκλεισμούς. Το κάθε παιδί πρέπει να συμμετέχει ισότιμα και ισάξια στις σχολικές εκδηλώσεις χωρίς διακρίσεις.
            Το τρίτο κατά σειρά ήταν το τουρνουά ποδοσφαίρου – χειροσφαίριση 13/14 Φεβρουαρίου, καλαθοσφαίριση 13/14 Μαρτίου - , που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 8 και την Πέμπτη 10 Απριλίου σε γήπεδα ποδοσφαίρου 5 Χ 5. Τα σχολεία που το επιθυμούσαν, δήλωναν συμμετοχή και έπαιζαν ποδόσφαιρο σε μια συγκεκριμένη ημέρα από τρεις έως τέσσερεις αγώνες χωρίς κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον. Όλοι έπαιζαν, όλοι συμμετείχαν, είτε έχαναν είτε κέρδιζαν.
            Με την πολύ καλή συνεργασία της ΟΕΣΑ (Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων), της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, της Διεύθυνσης Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, των Διευθύνσεων των σχολείων και την ουσιαστική και καθοριστική παρουσία των καθηγητών φυσικής αγωγής των φορέων, πραγματοποιήθηκε ακόμη μία άρτια οργανωμένη αθλητική γιορτή.
            Οι διοργανωτές ευχαριστούν τις Διευθύνσεις του OLIMPICO SPORT CLUB – ΑΓ. ΑΝΝΑ και της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, για την πολύ σημαντική παραχώρηση των γηπέδων καθώς και το ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» για την ιατρική υποστήριξη.

Επίσης στις αθλοπαιδιές της χειροσφαίρισης και καλαθοσφαίρισης πολύτιμη ήταν η συμβολή και η προσφορά  της ΛΕΣΧΗΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ  για τις σημαντικές υπηρεσίες της στην παροχή πρώτων βοηθειών, καθώς και της  Α.Γ.Ε. ΑΓΡΙΑΣ ΒΟΛΟΥ «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ 2008»  και του B.C VOLOS για την υποστήριξη της πρώτης στην υλοποίηση της χειροσφαίρισης και του δεύτερου για  την παραχώρηση μπασκετών.

Το σχολείο μας συμμετείχε στο ποδόσφαιρο








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου